cat-Video

cat-Varis Home3

cat-Varis Home2

cat-Varis Home

Contacte

  • Ctra. Manresa, 50-60
  • Calaf - C.P. 8280 (Barcelona - Spain)
  • Tel : 0034 93 868 03 06
  • E-mail: info@calafgrup.com
GPS:
N 41º 43’ 56’’
E 1º 31’ 14’’

  • Sant Martí de l'Erm, 1, 7è-1a
  • Sant Just Desvern - C.P. 08960 (Barcelona - Spain)
  • Tel. +34 93 470 13 72
  • Fax. +34 93 372 80 00
GPS:
N 41º 22’ 26.68’’
E 02º 04’ 30.57’’

Reviseu els camps marcats

Nom*

Empresa

Telèfon

Correu electrònic*

Assumpte*

Missatge*

Codi de seguretat

Introduïu el codi*

Accepto que les dades personals introduïdes en aquest formulari, siguin introduïdes en un arxiu amb titularitat de CALAF GRUP 1964, S.L.U. sota les condicions que s’indiquen a sota.
Política de privacitat

Accepto rebre , per correu electrònic o mitjà electrònic equivalent, informacions comercials i de serveis de CALAF GRUP 1964, S.L.U.

* Camps obligatoris


GDPR

Responsable: CALAF GRUP 1964, S.L.U.
Finalitat: Contactar amb l'usuari interessat per a facilitar-li la informació facilitada. Enviar a l'interessat informació de productes i serveis per correu electrònic i/o missatge. La informació es conservarà durant 5 anys.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: Les seves dades no seran cedides a tercers.
Drets: L'interessat te dret a oposar-se al tractament de les dades, a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, conforme s'explicaran a la informació addicional.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la Política de Privacitat.

Política de privacitat

1.- INFORMACIÓ A L’USUARI

CALAF GRUP 1964, S.L.U. informa als usuaris del lloc web sobre la seva política respecte al tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin demanar-se a través del seu lloc web.

Aquesta web no recull dades personals dels usuaris si aquests no omplen el formulari corresponent i accepten la política de protecció de dades expressa.

CALAF GRUP 1964, S.L.U.es el responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades amb conformitat segons el que es disposa a les normatives vigents en matèria de  protecció de dades personals.

S’informa que , conforme a aquesta, es garanteix a l’interessat l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat, oblit i limitació de les dades que li concerneixen, havent de, per a tal fet, dirigir-se mitjançant comunicació escrita a la següent direcció electrònica: rgpd@calafgrup.com . El titular de les dades resulta informat i conscient de manera expressa, en cas de complimentar el formulari, la comunicació i tractament de les seves dades personals sota les seves condicions de seguretat i secret professional , durant el període que resulti necessari per a la finalitat per a la que s’han recopilat i tractat i amb les condicions que es senyalen a continuació.

2.- INFORMACIÓ DEL TRACTAMENT

Segons el que es disposa al Reglament General de Protecció de Dades de la UE, l’usuari ha de rebre informació puntual i concreta del responsable del tractament i usos i finalitats del mateix. Per això s’indica la següent informació més avall a la secció INFORMACIÓ ADDICIONAL EN MATÈRIA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL.

3.- Mesures de Seguretat

Donar conformitat al que s’ha disposat a les normatives vigents en matèria de protecció de dades personals, CALAF GRUP 1964, S.L.U. compleix amb totes les obligacions establertes per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, les quals són tractades de manera lícita, legal i transparent en relació amb l’interessat i adequats, pertanyents i limitats al necessari amb relació als fins per als que són tractats.

CALAF GRUP 1964, S.L.U. garanteix  que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el RGPD i normativa vigent en protecció de dades personals amb la finalitat de protegir els drets i llibertats dels Usuaris i se’ls hi ha comunicat la informació adequada per tal que puguin  exercir-los.

 

INFORMACIÓ ADDICIONAL EN MATÈRIA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

1.- Responsable del tractament

Identitat: CALAF GRUP 1964, S.L.U.

CIF: B66145574

Direcció Postal: Carretera de Manresa, 50-60 08280 CALAF

Correu Electrònic: rgpd@calafgrup.com

2.- Finalitat del tractament

2.1 Finalitat del tractament

A CALAF GRUP 1964, S.L.U. tractem la informació la informació que ens faciliten les persones interessades amb l’objectiu de poder contactar amb ells per a oferir-los la informació sol·licitada referent als nostres serveis.

A CALAF GRUP 1964, S.L.U. tractem la informació sol·licitada pels usuaris per a enviar-los-hi periòdicament la nostra informació sobre els productes i serveis de la societat, remesa a l’usuari per correu electrònic i missatge.

2.2 Període de conservació de les seves dades

Les dades personals proporcionades es conservaran durant un termini de 5 anys a partir de l’última confirmació d’interès per la seva part, sempre i quan no hagi exercitat el seu dret de supressió i oposició. Tot això sense perjudici dels terminis mes  amples que es puguin establir per disposició normativa o reglamentària.

3.- Legitimació del tractament

Mitjançant l’acceptació de les presents condicions, vostè presta el consentiment a CALAF GRUP 1964, S.L.U. tracti les seves dades per contactar amb vostè i facilitar-li informació que ha sol·licitat al nostre web i per enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis.

4.- Destinataris de cessions o transferències.

Les seves dades no seran objecte de cap tipus de cessió.

5.- Drets de les persones interessades

Qualsevol interessat té dret a obtenir confirmació sobre si a CALAF GRUP 1964, S.L.U. estem tractant les seves dades personals que li concerneixen o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quant, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en qualsevol moment, a oposar-se al tractament de les seves dades.

Per a l’exercici dels drets reconeguts, l’interessat pot poar-se en contacte a través de la direcció de correu electrònic o direcció postal indicats al primer paràgraf.

Finalment, Vostè, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, te dret a presentar reclamació davant l’autoritat nacional de control, a aquests efectes ha  de dirigir-se a L’AGÈNCIA ESPANYOLA DE PROTECCIÓ DE DADES.