cat-Video

cat-Varis Home3

cat-Varis Home2

cat-Varis Home

Calaf Grup participa en una missió empresarial a Singapur

31 de Maig de 2016

Calaf Grup ha participat en una missió empresarial i institucional a Singapur organitzada per Acció (agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya), del 10 al 13 de Juliol. La missió ha estat presidida per la directora general d'Indústria, Núria Betriu.  Per part de Calaf Grup hi ha assistit el responsable comercial del grup, Òscar Giné.

En total hi van participar 11 empreses catalanes de diferents sectors relacionats amb la recerca, innovació, tractament de l'aigua, gestió de residus, sostenibilitat i ciutats intel·ligents.

La Missió coincidia amb la celebració a Singapur de tres certàmens relacionats amb els sectors de  l'aigua, les ciutats intel·ligents i el medi ambient: World Cities Summit, Singapore International Water Week i Clean Environment Summit. Entre els tres van aplegar més de 600 expositors i més de 30.000 visitants professionals d’arreu del món.

Durant la missió, a més de visitar la Fira, es van mantenir tres reunions institucionals amb organismes governamentals de Singapur i un seguit de reunions individuals amb empreses i enginyeries que operen en aquesta àrea i amb les que podran establir col·laboracions en el futur.