cat-Video

cat-Varis Home3

cat-Varis Home2

cat-Varis Home

Reconeixement a l'esforç en prevenció i seguretat laboral

11 de Gener de 2017

El passat dia 22 de desembre, Josep Picañol  (Cap d'àrea Qualitat Prevenció Medi ambient de Calaf grup) va recollir en nom de Calaf Constructora i Pemacsa, un reconeixement per part de Mútua Intercomarcal per l'obtenció del incentiu econòmic concedit pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social corresponent a l'exercici 2013.

La felicitació va materialitzar-se mitjançant una visita per part del Director Territorial de Mútua Intercomarcal, Sr. Miquel Fulladosa, i del Responsable de Gestió d'Empreses de la Sucursal de Manresa, Sr. Jordi Vilarmau. Segons fons de Mútua Intercomarcal, aquest reconeixement tan sols arriba a l'1% dels mutualistes, la qual cosa encara fa més meritori el seu atorgament.

Calaf Constructora ja és una assídua en la sol·licitud i obtenció del incentiu des de l'any 2010 per tenir la sinistralitat laboral controlada, pels esforços en les inversions preventives, en definitiva, per perseguir l'excel·lència en matèria preventiva anant més enllà del que diu estrictament la llei.