cat-Video

cat-Varis Home3

cat-Varis Home2

cat-Varis Home

Avís legal

www.calafgrup.com és un domini registrat i en propietat de Calaf Grup (CALAF GRUP 1964, S.L.U.)

La marca Calaf Grup i el seu logotip són marques registrades per la OEPM i en propietat de Calaf Grup (CALAF GRUP 1964, S.L.U.)

En compliment d'allò disposat al Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que ens faciliti seran tractades de manera confidencial i incorporades a fitxers automatitzats titularitat de Calaf Grup (CALAF GRUP 1964, S.L.U.), per a l'eficaç gestió de la seva petició i amb la finalitat de facilitar-li informació sobre els productes i serveis que comercialitza aquesta empresa i sobre les millories d'aquest lloc Web. 

Per a navegar per www.calafgrup.com, no necessita subministrar cap dada personal. Pot, per tant, fer una visita totalment anònima.

Els preus indicats en cada producte/servei poden patir variacions sense previ avís, informi's per a confirmar que els preus són correctes.

LINKS

El present lloc web inclou hipervincles ("links") que li permeten traslladar-se a altres pàgines o llocs web. www.calafgrup.com no assumeix cap responsabilitat pel que fa a la política de protecció de dades que podria haver-se adoptat en els mateixos, aconsellant als usuaris que indaguin el contingut de la mateixa. En qualsevol cas, els usuaris són plenament conscients de que el present Reglament s'aplica única i exclusivament a la informació recollida en el present lloc web. 

Dades fiscals

  • CALAF GRUP 1964, S.L.U.
  • Ctra Manresa, 50-60
  • Calaf - C.P. 8280 (Barcelona - Espanya)
  • C.I.F.: B66145574
  • E-mail: rgpd@calafgrup.com
  • Tel. Espanya: +34 93 868 03 06